Isidre Angles Bonet es va convertir el passat 13 d’abril en el primer Bomber Voluntari en rebre una medalla d’or de la Generalitat pels seus 35 anys de serveis prestats al cos. Ho va fer durant l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor i les Distincions entregades per part de la Generalitat a Bombers de tota Catalunya per la seva tasca durant l’any 2022.

També hi va haver altres distincions a la Conca de Barberà. És el cas de la medalla d’argent per a Jaime Aules Martínez, de Montblanc, i la medalla de bronze per a Xavier Jovani Martí, també de Montblanc.

Tres conquencs van rebre la Medalla d’Honor de la Generalitat (Imatge: Cedida)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, van presidir aquest acte en el qual es va fer entrega de 269 Medalles d’Honor. Enguany se n’han concedit 120 d’or (al personal que ha complert 30 anys de servei en el moment de jubilar-se o 35 en actiu), 26 d’argent (als 25 anys de serveis) i 123 de bronze (als 20 anys de servei). També s’ha fet un reconeixement a la trajectòria de 24 treballadors i treballadores de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (DGPEIS) per tots els anys destinats al servei públic.

Pere Aragonès ha fet entre de les medalles (Imatge: Cedida)