Junts per Montblanc va fer públics, aquest dimecres, cinc nous noms d’integrants de la seva candidatura electoral. Ho va fer en el marc d’un acte adreçat a les famílies que es va fer a la plaça dels Àngels. Concretament, van presentar els candidats número 5, 6, 7, 9 i 10.

Marc Vinya i Raquel Huguet són el tàndem que encapçala la llista, i els segueixen Gerard Ferré i Cristina Molina com a números 3 i 4. Aquests noms ja es van presentar fa unes setmanes. Ahir es va conèixer que l’actual regidor, Lluís Munné, serà el número 5 de la candidatura. Munné és historiador, té 59 anys i en fa 34 que treballa a la Diputació de Tarragona.

La llista de titulars, que està configurada en format cremallera, continua amb Marta Panadès, que ocupa el número sis. Panadès és membre de la junta de l’Associació de Veïns Sant Pere Ermengol de la Guàrdia dels Prats i membre de la comissió gestora de la Entitat Municipal Descentralitzada de la població. Té 42 anys, és llicenciada en magisteri i psicologia i des de l’any 2015 dirigeix un servei educatiu de suport curricular a Tarragona.

Xavier Jiménez, de 44 anys, ocupa el setè lloc de la candidatura. Jiménez és enginyer industrial, PPD en gestió i organització industrial i dirigeix una planta d’injecció de plàstic. És soci del Club de Tennis, del Club Atlètic Montblanc i de la FEEC.

El número nou de la candidatura l’ocupa David Cendra. Va estudiar Gestió Administrativa i Desenvolupament d’Aplicacions Web i té 25 anys. Forma part dels Armats, participa activament amb els Pastorets i amb la Setmana Medieval.

A la plaça número deu hi figura la infermera Anna Vilar. Vilar té 57 anys, treballa al Centre de Salut Pius Montblanc i compta amb més de 30 anys d’experiència professional a l’hospital de Valls. És la presidenta de la Coral Flor de Lis i membre de diverses entitats de la Vila.