La Comissió Cívica del Carnaval de l’Espluga de Francolí ha publicat una enquesta en format digital amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels espectadors de la rua i recopilar propostes de millora per a l’edició de l’any vinent. El formulari, que es pot respondre en un parell de minuts, està enfocat especialment per al públic del Carnaval, si bé també el poden respondre persones que van participar-hi amb alguna de les comparses. L’enquesta es pot respondre en aquest enllaç.

L’enquesta s’interessa, per exemple, pel grau d’acceptació dels dos tombs que completa la Rua de les Mil Disfresses, com hauria de ser el final de la mateixa i, alhora, deixa espai als participants perquè puguin aportar idees lliurement.
Aquest format d’avaluació del 41è Carnaval va sorgir arran de l’última reunió de balanç que van celebrar les comparses que, de forma autogestionada, organitzen la festa. En aquesta trobada ja es van analitzar els punts forts i dèbils de la programació del 2023, malgrat que també es va considerar oportú conèixer el punt de vista de la ciutadania.