La tercera edició del cicle d’activitats esportives de l’Espluga de Francolí arrencarà el proper 19 de març i s’allargarà fins al 21 de maig amb 4 activitats gratuïtes pels veïns i veïnes del municipi. Un projecte impulsat per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’empresa Drac Actiu.

La primera de les activitats serà el 19 de març amb una sortida de marxa nòrdica per l’entorn de l’Espluga, dedicat a adults. El 16 d’abril hi haurà una gimcana familiar per conèixer les aus que podem trobar a la capçalera i el naixement del riu Francolí. El 7 de maig tornarà a ser el torn dels adults amb una sortida de marxa nòrdica per l’entorn del municipi. L’última activitat programa serà el 21 de maig amb una gimcana familiar i taller per conèixer com són i viuen les abelles.

Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a les persones que viuen a l’Espluga de Francolí. Les places són limitades i caldrà inscripció prèvia al 660 750 531 o al correu info@dracactiu.com.