Montblanc continua preparant els actes de la seva Setmana Medieval. Les Nits Malignes han presentat cartell per una nova edició que se celebrarà el 22 d’abril amb Smoking Souls i Kaotiko com a protagonistes, a més a més, dels discjòqueis Pd Peting i Dj Hidromiel.

Enguany, les entrades anticipades es podran comprar a partir del dia 13 de març a la web de la setmanamedieval.cat, al preu de 8 euros. El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 10 euros, no hi haurà taquilla física. Les Nits Malignes se celebraran al pavelló del Casal Montblanquí, que obrirà les portes a 2/4 de 12. Aquest any com a novetat només es podrà pagar a la barra amb targeta.

Smoking Souls arribarà a Montblanc per presentar el seu últim disc d’estudi “La Cura” en la que serà la seva gira de comiat. Kaotiko, el grup punk del País Basc, presentarà també el seu novè treball d’estudi “Sin Filtro”. PD Peting i Dj Hidromiel tancaran les Nits Malignes 2023 punxant estils variats i diversos per a tots els públics.