Mossos d’Esquadra ha donat per finalitzada, la tarda d’aquest dimarts, la rave il·legal que es va instal·lar a Sarral el passat divendres a la tarda. El dispositiu policia s’ha dissolt al voltant d’un quart de 5 amb un total de 23 denúncies per conduir sota els efectes de les drogues, 4 denúncies per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i 4 denúncies per tinença de substàncies estupefaents.

En els dies en què s’ha dut a terme aquesta festa il·legal també s’han fet tres detencions, dues de les quals per atemptat i desobediència als agents de l’autoritat (dos homes de 21 i 24 anys) i una tercera per un delicte contra la seguretat del trànsit (home de 32 anys). Així mateix, una dona i un home de 19 i 20 anys respectivament, estan investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Pel que fa als presumptes organitzadors de la festa, s’han identificat tres vehicles carregats amb material divers, com equips de so, altaveus i elements d’il·luminació i dos homes de 26 i 28 anys. S’han obert diligències que seguidament es tramitaran per a l’obertura d’un expedient sancionador.

En conjunt, el dispositiu policial ha estat format per un total de 25 dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, Àrea Regional de Trànsit i ordre públic. També els Agents Rurals han col·laborat en algun dels controls que s’han dut a terme des del passat 17 de febrer.

4 dies de festa en un espai de difícil accés

Els veïns de la zona van alertar divendres de la pujada de diversos camions de grans dimensions a la zona de la Solana, una zona de difícil accés. Al llarg del cap de setmana s’han comptabilitzat de 800 a 1.000 persones i 250 vehicles en aquesta festa il·legal.

El consistori ha afirmat a l’EFMR que durant aquest dimarts marxaven els últims integrants de la festa i que la comissió havia assegurat que l’espai quedaria net, ja que havien contractat una brigada de neteja.

ÀUDIO: L’alcaldessa de Sarral, Victòria Cañís, parla del final de la Festa