La fira sectorial de referència pel comprador nacional i internacional de vi espanyol de qualitat, Barcelona Wine Week (BWW), tindrà lloc del 6 al 8 de febrer al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquest any i per primera vegada, La Ruta del Trepat també hi serà present de forma conjunta amb la DO Conca de Barberà, que ja fa anys que hi participa.

La Ruta del Trepat de la Conca de Barberà compta actualment amb 14 cellers elaboradors de trepat i que ofereixen activitats turístiques adreçades al públic familiar o general amb ganes de descobrir una experiència al voltant del trepat i tastar vins de gran qualitat.

Enguany hi participen 828 cellers i 70 segells de prestigi representats i comptarà amb la presència de grans firmes com Protos, Matarromera, Rioja Vega, Juvé & Camps, etc. A més a més, disposa de centenars de mitjanes i petites bodegues agrupades amb 70 Denominacions d’Origen.