L’any anterior l’esdeveniment organitzat pel Motoclub Francolí ja va batre rècords de participació que novament han quedat superats per les xifres d’enguany amb 90 equips que sumen més de 150 participants. Les inscripcions es van tancar fa setmanes i les instal·lacions s’han hagut d’adaptar per poder acollir, no només el volum de participants, sinó també de públic que s’espera pugui arribar a 300 o 400 persones.

ÀUDIO: El president del Motoclub Francolí, Quim Morgades, parla de l’augment de visitants del Motoany

Aquesta cursa històrica, amb més de 20 anys de recorregut, s’iniciarà a les 11 del matí del proper 14 de gener amb un circuit circular d’uns 5 quilòmetres i 8 minuts de durada en el qual els participants s’hauran d’enfrontar a diversos obstacles de diferents nivells. Pels obstacles més complicats s’ha creat una via alternativa per aquells participants que prefereixin aquesta opció. A més, enguany com a novetat s’adaptarà la sortida a una zona diferent de l’habitual per evitar el col·lapsa debut al elevat nombre de participants d’aquesta edició.

ÀUDIO: Quim Morgades explica els canvis del recorregut d’enguany

Després de 3 hores de circuit de resistència, es continuarà amb l’entrega de premis amb copa pels tres primers classificats de les següents categories: equips, pilots individuals i pilots del Motoclub Francolí.