Montblanc serà la seu aquest proper diumenge 15 de gener de la XXV edició de la Copa Tarragona d’escacs. El pavelló del Casal Montblanquí acollirà la competició, que comptarà amb la participació dels 250 millors escaquistes de les comarques de Tarragona, entre titulars i suplents. Un nombre molt alt d’escaquistes que esdevindrà el rècord absolut de participants en aquest torneig.

La primera ronda començarà a 2/4 de 10 del matí al pavelló del Casal Montblanquí i es jugaran quatre partides. Després de dinar, a les 4 de la tarda, es reprendrà la competició amb quatre rondes més. En total es jugaran vuit rondes en una competició per equips.

Totes les partides es jugaran amb 15 minuts per jugadors més 5 segons d’increment per cada jugada. Hi haurà 50 equips d’arreu de la demarcació de Tarragona, vinguts d’Amposta, Cambrils, Riudoms, Constantí, Duesaigües, Gandesa, l’Hospitalet de l’Infant, La Selva del Camp, el Vendrell, Reus, Roquetes, Santa Coloma, Valls i, com a locals, dos equips de Montblanc.

Com a àrbitres de la competició hi haurà dos montblanquins: Gumersind Maseras del Club Escacs Valls i Bejamí Heras del Club Escacs Montblanc.