Aquest dissabte es van disputar a Montblanc les darreres rondes del Torneig Infantil de la Conca de Barberà. Ha estat la primera edició i es va encetar el 20 de novembre a Santa Coloma de Queralt i el dia 26 de novembre va passar per l’Espluga. Durant tres setmanes, hi han participat 34 jugadors dividits en dos grans grups i el Club Escacs Espluga s’ha fet amb el millor palmarès del campionat en guanyar en tres categories i sumar un total de 5 copes.

El desenllaç del torneig es s’ha dictat a Montblanc aquest 3 de desembre amb la cinquena i la sisena ronda. El grup 1, format per les categories pre-benjamí i benjamí, va comptar amb 16 jugadors, mentre que els alevins, infantils i cadets van competir al grup 2 integrat per 18 jugadors. Els joves, a més de guadir d’una bona estona de joc, també van berenar gràcies a l’aportació del Consell Esportiu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

L’Espluga s’imposa al torneig

A nivell competitiu, el balanç del torneig és satisfactori per als interessos espluguins, ja que el club local va aconseguir el campionat en les categories pre-benjamí, aleví i infantil. A més, la classificació general l’han encapçalat Arnau Trullols i Nil Ferrete, els dos jugadors de l’Espluga.

Lola Fernández va ser la guanyadora dels més petits, categoria que també va comptar amb el podi d’Abel Navarro. El primer lloc dels alevins va ser per a Arnau Trullols, mentre que Nil Ferrete es va endur el torneig en la categoria dels infantils, per davant del també espluguí Pol Pérez.