La campanya del Gran Recapte del 2022 a l’Espluga, coordinada per Càritas Parroquial, ha aconseguit recopilar enguany 1.415 quilos d’aliments, sabons, productes de neteja, productes d’higiene, gels de bany, oli i llet. A més d’això, també s’han fet diversos donatius en efectiu per la compra de producte fresc. Principalment, les aportacions es van concentrar durant el cap de setmana del 25 i el 26 de novembre quan el Gran Recapte va arribar a diversos comerços locals.

Aquesta setmana els voluntaris de l’entitat han acabat la recollida de totes les donacions als establiments de l’Espluga. Càritas Parroquial de l’Espluga agraeix la col·laboració de les botigues que s’han sumat al gran recapte i també a les escoles del municipi. Justament aquest dilluns, alumnes de l’Escola Martí Poch han dipositat la seva recollida de productes a la seu de Càritas, que s’ha afegit a les donacions que van aportar els infants de l’Escola Vedruna.