L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Montblanc i regidor a l’Ajuntament, Oriol Pallissó, entrarà aquesta setmana com a nou diputat al Parlament de Catalunya.

Pallissó era el número 6 a la llista per Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya del febrer de 2021. El també diputat per Tarragona Lluís Salvadó serà nomenat aquesta setmana nou president del Port de Barcelona i, per tant, deixarà el seu escó al parlament. Això ha precipitat l’entrada de Pallissó com a nou diputat dels republicans.

S’espera que aquesta mateixa setmana reculli l’acta per participar als propers plens del Parlament de Catalunya. Recordem que Esquerra, que governa en solitari la Generalitat, compta amb 33 diputats, 5 d’ells de les comarques de Tarragona.

ÀUDIO: L’alcaldable d’ERC a Montblanc, Oriol Pallissó, explica que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió