Aquest cap de setmana es va celebrar una jornada de portes obertes per encetar una nova etapa a Cal Passió, l’antic allotjament del pintor i escenògraf Adrià Campdesuñer i antiga Ràdio Vimbodí FM que s’ha convertit en un allotjament rural.

Unes portes obertes que van aplegar un centenar de persones durant tot el cap de setmana i una inauguració amb la participació de l’alcalde del municipi, Joan Canela, i dels propietaris de la casa, els quals van destacar el caràcter històric de l’immoble així com la profunda remodelació a què ha estat sotmès per dotar-se de les comoditats dels temps actuals, tot mantenint els elements arquitectònics noucentistes que identifiquen la casa. 

Un habitatge que guarda nombrosos secrets com una biblioteca dins d’un antic cup de vi, una cambra que va acollir un estudi de ràdio, una porta que conserva les marques d’un assalt de la Guerra Civil o la terrassa que va inspirar el pintor Adrià Campdesuñer, entre d’altres. L’habitatge es lloga sencer amb capacitat per a sis persones i al centre del municipi de Vimbodí i Poblet.