Per tal de commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el 25N, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’han programat dos actes. El primer tindrà lloc el dia 3 de desembre a les 6 de la tarda a la sala Llucià Navarro, on l’Associació feminista de Blancafort oferirà la xerrada “Ets una histèrica”. Explicaran què és la histèria des dels seus inicis fins a l’actualitat i perquè sempre s’ha considerat un trastorn exclusiu de dones.

El segon acte tindrà lloc el dia 17 de desembre a les 6 de la tarda a la sala Folch i Torres del Casalet, on el grup de teatre amateur el Niu d’Ofèlia interpretarà l’obra de teatre “OfèliaS”, dues Ofèlies, dues mirades cap a la invisibilitat i la violència envers les dones, dues maneres de viure i morir.

Dos actes que seran gratuïts per tota la ciutadania.