Aquest diumenge 20 de novembre es va celebrar el Dia Mundial de la Infància a l’Espluga de Francolí amb l’entrega d’uns lots personalitzats a famílies que han tingut un nadó aquest 2022. En total es va fer entrega de 23 lots, als quals cal sumar quatre més que s’entregaran personalment a famílies que no van poder assistir a l’acte inaugural.

ÀUDIO: La regidora de Ciutadania, Aida Morgades, valora l’acollida d’aquesta proposta

El lot entregat a les famílies conté una targeta de benvinguda, un llibret amb tota la informació dels serveis que ofereix la població per l’infant, una mussolina, un dudú, un pitet, una motxilla i una nina o nino de drap. Tots els productes han estat creats de forma personalitzada amb elements de l’Espluga com la silueta del municipi o el carquinyoli. La cooperativa NIU ha estat l’encarregada de dissenyar i crear de forma artesanal els objectes d’aquest regal.

La pròxima entrega de lots es farà l’any vinent, coincidint de nou amb el Dia Mundial de la Infància, el 20 de novembre.

Imatge de grup de l’acte d’entrega dels lots de benvinguda (Imatge: Cedida)