Reivindicativa Cursa de la Dona de Montblanc amb 410 participants, en la setena edició d’una trobada que organitza el Club Atlètic Montblanc. Sota el lema “Mou-te per vèncer el càncer”, va programar-se un recorregut de 4,6 quilòmetres per a corredors i caminants.

Tant l’Ajuntament com diverses entitats i associacions del municipi van col·laborar pel bon desenvolupament de la cita, que va tenir en la plaça de Sant Francesc el seu punt d’inici i acabament. El circuit va desenvolupar-se per diversos carrers i camins de la vila ducal.

Una prova que va complementar-se amb l’esmorzar popular i classes dirigides per a totes les edats. El 2021, la cursa va dedicar-se a la lluita contra LGTBI-fòbia.

La Cursa de la Dona té només classificació femenina, i en aquesta ocasió la primera classificada va ser Laura Escolà Ferran. La segueixen a la classificació Mònica Vila, Anna Queraltó, Eva Jurado i Neus Puigfel. La primera classificada del Club Atlètic Montblanc va ser Rosa Andreu.