Després de dos anys de pandèmia i aturades, finalment aquest 26 de novembre se celebrarà la 26a edició de les Ovelles Esgarriades, un acte que es trobava a l’espera de tornar a la normalitat des del 2019. Enguany la festa anirà organitzada pel pastor Marc Roca i el seu ramat, en total una vintena de persones. Aquest serà l’any amb major participació de les edicions celebrades fins al moment, amb 100 nous inscrits.

ÀUDIO: El membre de l’organització de les Ovelles Esgarriades, Pep Morató, valora poder celebrar finalment aquesta edició

Actualment, és un misteri la temàtica de l’edició d’enguany, de la qual l’organització només a filtrat que “gala” serà la paraula clau de la festa. Fa dies que ja es treballa al Pavelló del Casal per posar a punt tots els preparatius, però no s’han donat detalls del sopar, les proves que faran els pastors de cada ramat o la temàtica global. L’únic que s’ha confirmat és que la prova final serà a l’atzar.

A la crida de colles anuals prèvia a la celebració únicament es van apuntar dues noves colles el que ha cridat l’atenció de l’organització, des d’on es creu que això és a causa dels dos anys de pandèmia i han fet una crida perquè possibles noves colles s’apuntin a futures edicions.

ÀUDIO: El pastor i organitzador de les Ovelles Esgarriades d’enguany, Marc Roca, fa una crida a la participació

Sí que s’han donat a conèixer el grup i DJs que amenitzaran la nit als assistents. Es tracta del grup guanyador del concurs de bandes de la piscina per vot popular i dos DJs del territori.

ÀUDIO: Marc Roca detalla els grups de música que actuaran

Una celebració que torna després de dos anys d’aturada en què l’organització ha hagut de canviar, en nombroses vegades les activitats organitzades i els preparatius de la festa a causa de la pandèmia.

ÀUDIO: Pep Morató explica la situació viscuda aquests dos anys per l’organització