El Museu de la Vida Rural acull un taller sobre insectes, amb jocs i activitats per prendre consciència de la necessitat d’introduir noves fonts de proteïna a la nostra dieta, que siguin més sostenibles i que ens ajudin a mantenir una bona salut.

Ho fa en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.

El taller, que tindrà lloc el dijous 17 de novembre de 2022 a les 6 de la tarda, anirà a càrrec d’Helena Segú, investigadora del grup de recerca Bioactivitat Molecular dels Aliments de la URV. Es durà a terme al Museu de la Vida Rural i caldrà inscripció prèvia, ja que les places són limitades. L’activitat és per a públic familiar a partir de 7 anys. Les inscripcions es poden fer online.

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el Museu de la Vida Rural i la Universitat Rovira i Virgili.