Juanma Cabello repetirà com a candidat del PSC a l’alcaldia de Montblanc a les eleccions del maig de 2023. L’actual portaveu del partit a l’Ajuntament de Montblanc i regidor del govern va entrar per primera vegada com a regidor a les municipals de fa quatre anys, aconseguint una cadira a la sala de plens.

Ara, l’assemblea del partit l’ha tornat a escollir com a candidat a l’alcaldia. En un comunicat fet públic, el PSC es mostra esperançat en aconseguir uns bons resultats tenint en compte que “hem pogut demostrar que som un partit seriós de Govern que assumeix responsabilitats”.

“A Montblanc ens cal un període llarg d’estabilitat i de progrés. Això no és un tema d’egos, ni de noms, sinó de gestió i de saber aprofitar les oportunitats -que les tenim- per créixer en benestar. Montblanc mereix més i només la candidatura del PSC és capaç de sumar totes les sensibilitats que constitueixen la nostra riquesa plural com a poble, sense deixar ningú enrere i sense vetos ni exclusions”, ha argumentat Cabello.