El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Conca de Barberà commemorarà enguany el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb una dotzena d’actes repartits pels municipis de la Conca de Barberà.

L’acte institucional serà el mateix divendres 25 de novembre a les 6 de la tarda al Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Aquest començarà amb la lectura del manifest institucional a càrrec de diverses persones de la comarca, seguit de la presentació del curtmetratge sobre la violència de gènere realitzat per la companyia Fem TEATRE i startap.cat de Santa Coloma de Queralt i finalitzarà amb la performance de dansa contemporània i audiovisual “Male mare” a càrrec de l’associació Dona Cançó de Barcelona.

Entre les activitats s’ha organitzat un taller de defensa personal per a dones majors de 16 anys, un taller d’empoderament femení a través de l’autocura i també diverses sessions de zumba amb el lema “Belluga’t contra la violència masclista”. Totes aquestes activitats es distribuiran al llarg de la setmana pels municipis de tota la comarca.

Les places són limitades per ordre d’inscripció i cal apuntar-se via telefònica o WhatsApp al 608.52.14.20.