El Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestionarà un habitatge social gràcies a la cessió que ha fet l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El pis, situat al carrer Regne de València de Montblanc, serà utilitzat en casos d’emergència social. Una emergència que es determinarà des de l’àrea d’Acció Social del Consell Comarcal de la Conca. De fet, el pis s’entén com un recurs residencial d’estada limitada, per a persones o famílies que hagin perdut el seu habitatge habitual.

L’acord de cessió del pis d’ús social l’han signat aquest dijous la presidenta del Consell Comarcal de la Conca, Carme Pallàs, i la cap del servei de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a Tarragona, Eli Llompart. També hi ha participat el conseller de Promoció Econòmica i Habitatge, Josep Maria Vidal i el director de Concactiva, Jordi París.