El pilot de ral·lis català Nil Solans no participarà finalment a la 57a edició del RallyRacc Costa Daurada a causa d’un accident patit aquest dilluns durant una de les proves prèvies a la competició, on el seu cotxe va acabar estimbat contra un arbre a Vimbodí i Poblet.

L’esportista de Matadepera es trobava realitzant part del recorregut quan, al punt 11, va perdre el control del vehicle, un Hyundai i20 R5, que va acabar impactant contra una alzina. El pilot va quedar atrapat a l’interior del cotxe i va ser extret per un 4×4 d’un dels espectadors.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar 3 dotacions de Bombers, ambulància i un helicòpter, tot i que finalment el ferit va ser traslladar per via terrestre a l’Hospital Joan XXIII. Tot i que sense lesions de gravetat, Nil Solans s’ha retirat de la competició per les seqüeles de l’accident.

Un accident aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí

El passat dissabte també es va notificar un accident a les 6 de la matinada a la via T-700 a l’entrada del municipi de l’Espluga de Francolí, on un vehicle va bolcar en mig de la via. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una dotació de Bombers i no es va registrar cap ferit.

Un cotxe va bolcar a la T-700 (Imatge: Cedida)