La recàrrega de vehicles elèctrics a l’Espluga de Francolí ha deixat de ser gratuïta. A partir d’ara s’haurà de pagar a 30 cèntims el kilowatt/hora. Una mesura pendent des del mes de juliol, moment en què es va aprovar la regulació d’aquest servei que feia més de dos anys que era gratuït per la població.

Des de l’oposició, Junts per l’Espluga havia reclamat en múltiples ocasions regular aquest servei que havia de ser gratuït només uns mesos al·legant que els diners que aporta aquest sistema podrien ser d’utilitat per les arques públiques. El servei es va regular durant el Ple Municipal de juliol i havia d’entrar en vigor un mes més tard, però els canvis en secretaria intervenció han endarrerit l’acció.

Aquesta setmana, coincidint amb l’arribada de la nova secretaria municipal, s’ha pogut donar sortida aquest tràmit. Pel que fa al preu va estar pactat amb Montblanc, per evitar la competència entre municipis.