Els pròxims dies 4 i 5 d’octubre es duran a terme els tallers participatius per recollir idees per a l’elaboració de l’estratègia de desenvolupament local per al període 2023-2027 del Consorci LEADER del Camp. Entre els quatre municipis triats pels tallers presencials s’hi troba l’Espluga de Francolí on ciutadania, empreses i entitats hi podran participar el proper 4 d’octubre a les 6 de la tarda al Museu de la Vida Rural.

També s’han programat tallers el dia 4 d’octubre al matí a la sala de Plens de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria i el dia 5 d’octubre al Consell Comarcal del Priorat i al Centre Cultural Serè de les Borges Blanques.

Per altra banda, i com a eina complementària, s’ofereix l’opció de fer les aportacions a través d’una enquesta online. L’objectiu d’aquest procés és fer partícips els agents del territori en la definició de la propera Estratègia de Desenvolupament Local del Consorci Leader, que és l’eina que marcarà el full de ruta de projectes i accions per als pròxims anys.  

El procés participatiu que es durà a terme recollirà l’expertesa de la gent del territori per aportar matisos i consideracions a aquestes línies de treball i possibles altres temàtiques que es consideri important abordar.