El Ple de l’Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dimecres les bonificacions de l’ICIO per obres majors en immobles situats al casc antic de Montblanc i en pedanies. Si bé l’oposició va demanar que aquestes bonificacions fossin superiors, la proposta va prosperar amb el vot favorable dels 13 regidors. 

ÀUDIO: El portaveu d’Esquerra a Montblanc, Oriol Pallisó, reclama ajudes superiors

ÀUDIO: El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Habitatge i Rehabilitació i Indústria, Francesc Benet, retreu a l’oposició la seva actitud

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, parla de poder canviar les ordenances en un futur

ÀUDIO: El portaveu de Junts per Montblanc, Marc Vinya, critica les últimes actuacions del govern municipal

El Període Mitjà de Pagament de l’Ajuntament se situa en els 6,65 dies

L’interventor de l’Ajuntament de Montblanc va facilitar diverses dades econòmiques referents al segon trimestre de l’any en què, el més destacat va ser el PMP (Període Mitjà de Pagament) del consistori, que se situa en la xifra de 6,65 dies.

ÀUDIO: L’interventor de l’Ajuntament de Montblanc detalla les xifres

El ple també ha aprovat, per unanimitat, una modificació puntual del Pla General al sistema d’equipaments per l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà i la moció presentada per ERC en defensa de la crema de restes vegetals als camps de  conreu.