Avui a notícies destacades la baixada de l’IPC despés de mesos per sobre dels 10 punts. Ens visita el col·laborador de l’EFMR Xarli Diego per explicar-nos el seu nou llibre ‘Un milió de coses’. Iniciem nova secció per conèixer elements turístics de la Conca de Barberà avui viatjant fins la Ruta interactiva de Conesa amb Rosa Ruiz.

2 COMENTARIS

  1. No heu comentat que avui ha plegat l’infermer de l’Espluga de Francolí que marxa dilluns de trasllat a Lleida. En Vicenç Reche era un gran i estimat professional. La sanitat a la nostra vila sempre va a pitjor i les persones vàlides se les deixen perdre. abans teniem servei mèdic 24 hores durant 7 dies a la semana. I amb ambuláncia fixa 24 hores. Ara servei.precari, només de 8 a 20 hores de dilluns a divendres. I I l’ambuläncia desapareguda! Quina llästima que no gosseu digueu res de tantes retallades!

Comments are closed.