Després d’una setmana i mitja de Festa Major, que es va iniciar el passat 13 d’agost, Santa Coloma de Queralt va tancar aquest dimarts els actes festius amb el tradicional castell de focs i orquestra per acomiadar l’any de més activitats d’aquesta festivitat. En total, més de 50 actes es van allargar durant els 10 dies de Festa Major, sobreposant inclús alguns d’ells.

ÀUDIO: El regidor de Festes de Santa Coloma de Queralt, Josep Maria Farré, explica la programació d’enguany

La regidoria de Festes ha assegurat a l’EFMR que les activitats han estat un èxit, arribant a acollir entre 1.500 i 2.000 espectadors en alguns dels actes concrets. Per aquest motiu de cara a l’any vinent, si no hi ha canvis de govern, la regidoria aposta per continuar aquesta línia d’augment de la programació habitual.

Un dels concerts més multitudinaris ha estat el de El Pot Petit (Imatge: Startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

La Festa Major va donar el tret de sortida el 13 d’agost amb la tradicional Plantada de Safrà, tot i que un dels dies més destacats va ser el divendres 19 d’agost amb el pregó a càrrec dels paradistes més antics del Mercat de Santa Coloma, en honor dels 800 anys d’aquest i l’espectacle de Guillem Albà “Marabunta”.

També destaquen altres actes com el concert de Lildami el dissabte 20 d’agost o el de El Pot Petit el dilluns 22 d’agost. També hi va haver sardanes, havaneres i orquestra, com és habitual, i l’actuació castellera de la Colla Tirallongues de Manresa i la Colla Moixiganguers d’Igualada a la plaça de l’Església.

Galeria d’Imatges