L’Associació Esportiva de Blancafort organitzarà el proper 3 de setembre un esdeveniment en honor al seu antic membre i veí de Blancafort Josep Maria Pijuan, conegut com Piju, i que va perdre la vida aquest mes de gener durant una ruta atlètica per causes naturals.

La cursa estarà formada per un recorregut de 16 quilòmetres pels voltants de Blancafort, resseguint alguns dels punts habituals d’entrenament de l’atleta. A més també se celebrarà una cursa infantil pel recorregut que en Piju feia per passejar el gos i una caminada popular de 7 quilòmetres per alguns dels punts emblemàtics de les seves rutes al municipi.

ÀUDIO: El membre de l’Agrupació Esportiva de Blancafort, Joan Pijuan, explica els recorreguts de les diverses proves

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació Esportiva de Blancafort, juntament amb Borges Trail i l’Associació Esportiva de Valls. Des de l’organització asseguren a l’EFMR que aquest serà un esdeveniment puntual, que només se celebrarà aquest any i no es preveu que es converteixi en un Memorial anual. En aquest sentit, els premis també seran simbòlics i només s’entregarà una copa als tres primers classificats.

Les inscripcions per participar ja estan obertes i es poden fer a través d’internet amb un preu de 12 euros tant per la cursa com per la caminada. Les inscripcions per la cursa infantil es faran el mateix dia. Els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa en memòria de Josep Maria Pijuan.