Les fortes pluges d’aquest dimecres al vespre han provocat afectacions a l’Espluga de Francolí. En concret, a la Travessera de Poblet on l’asfalt s’ha aixecat a causa de la violència de l’aigua. El tram afectat romandrà tallat els pròxims dies, mentre es fan les obres de manteniment.

La carretera romandrà tancada una setmana (Imatge: Gerard Bosch)

La força de l’aigua va omplir el clavegueram de la zona, ja que part de les aigües municipals desemboquen en aquest punt. Les clavegueres no van poder engolir tota l’aigua a causa de la rapidesa i intensitat de la tempesta i això va fer aixecar l’asfalt.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals de l’Espluga de Francolí, Xavier Rosell, destaca que no és una afectació perillosa

Des de l’Ajuntament ja es treballa per arreglar els desperfectes. La zona romandrà tallada uns dies en els quals s’aixecarà el terra afectat, es farà una capa de formigó per evitar futures afectacions i es tornarà a col·locar l’asfalt. S’espera que en una setmana es pugui reobrir la circulació.