La dinovena edició del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc se celebrarà del 23 al 25 de setembre amb Bretanya com a territori convidat. Per això, la peça del ceramista bretó Philippe Dansette protagonitza el cartell de Terrània. Com és habitual, les activitats seran a l’antiga església de Sant Francesc.

La imatge gràfica encapçala una programació que inclourà sis exposicions, sis tallers participatius per a tots els públics i la participació de 25 ceramistes que portaran la seva obra a Montblanc.

El tret de sortida serà el divendres 23 a la tarda amb els actes inicials. El certamen l’inaugurarà Agnès Russiñol, directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, acompanyada pel Xavier Villas, cap de l’àrea d’Artesania. Una hora abans, a les 6 de la tarda, un dels primers actes serà la presentació del relleu de Sant Jordi, obra de l’artista de Belltall Rebeca Muñoz, modelat durant la celebració de Terrània 2019.

La programació i els detalls de Terrània 2022 es poden consultar al web i a l’Oficina de Turisme de Montblanc.