La Festa Major de Vimbodí i Poblet tornarà a celebrar-se aquest any amb normalitat amb una trentena d’actes programats del 4 al 7 d’agost. Enguany es recuperen totes les activitats habituals i, com a novetat, es traslladaran totes a l’exterior. Tot i la tornada a la normalitat, el consistori demana prudència a la ciutadania a causa de la pandèmia, encara present.

Entre els actes principals que es recuperen aquesta edició es troba el sopar de germanor, que se celebrarà divendres a les 10 de la nit a la plaça de les Fonts del Gorg, recuperant una de les activitats més característiques de les festes, suspeses per la pandèmia els últims anys.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, parla del retorn del sopar de germanor

Els actes comencen avui mateix amb el pregó del fotògraf vimbodinenc Josep Maria Potau Constantí i el concert de 22DUO a la plaça Major. Divendres a part del sopar de germanor també destaca l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el concert de La Cosa Nostra. Dissabte serà dia de cercavila a partir de les 12 del migdia, l’espectacle familiar Baksa a la tarda, el correfoc a càrrec dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga i el concert de l’orquestra Metropol a 2/4 d’una al pàrquing del pavelló municipal. Diumenge sardanes amb la Cobla Contemporània, espectacle infantil de Pepe Callau i els Pepsicolen i castell de focs i havaneres amb els Pescadors de l’Escala per acomiadar la festa. Es pot consultar el programa complet en aquest link.