A causa de la situació actual de constants incendis a Catalunya, els bombers de Montblanc han decidit iniciar un seguit de visites a zones amb un alt risc de propagació de foc per conscienciar sobre elements de prevenció i de com actuar en cas d’un incendi.

Entre les accions impulsades pel cos de Bombers es troba visitar el càmping Montblanc Park. Durant aquesta setmana, i en col·laboració amb la gerència del càmping, els bombers han visitat les instal·lacions per tal de veure com actuar més ràpid i eficientment en qualsevol incidència en el seu recinte i en el bosc que el rodeja. 

També s’han iniciat diverses reunions de coordinació amb entitats municipals, ADF i Protecció Civil per tal de fer front comú davant qualsevol emergència. A més, s’ha treballat per endreçar i reparar el material malmès pels anteriors incendis de la comarca.

El cos de Bombers de Montblanc va visitar el càmping Montblanc Park com a part d’aquestes visites (Imatge: Cedida)