El piromusical ofert pels Diables de l’Espluga de Francolí va posar el passat diumenge a la nit el punt i final a la festa major de Sarral, que va arrencar el passat 22 de juliol, en honor als sants Abdó i Senén. L’alcaldessa del municipi, Victòria Cañís, destaca que «han estat dies molt alegres, intensos, que han destacat per la gran participació popular. Tots els actes estaven plens».

Si bé el programa era força ampli i amb actes per a tots els públics, en destaquen entre els més participatius: la gimcana pel patrimoni local, el sopar de paelles i la nit del jovent, organitzada per l’associació de joves Saüc, i el ball amb l’orquestra del dissabte va ser un altre dels actes destacats. També va ser un èxit total el sopar de carmanyola de diumenge al vespre, que va aplegar unes 400 persones a la plaça del Mercat. Les colles van gaudir d’una ballada de country i d’un espectacle teatral abans del final de festa del castell de focs.

Entre els actes celebrats esta el sopar de Festa Major (Imatge: Cedida)

Aquest divendres i amb l’exposició que commemora el mig segle de la unió amb el municipi de Sarral, arrenca la festa major de la pedania de Montbrió de la Marca. Els actes tindran lloc tot el cap de setmana i s’aniran esglaonant fins al 27 d’agost: actuacions musicals, curses, jocs, àpats populars, màgia, sopars a la fresca, vermut, teatre, etc.