L’EFMR i l’Espluga Audiovisual inicien una nova crida a voluntaris de cara a confeccionar la graella de programació de l’emissora municipal per a la temporada 2022-2023. Els interessats en fer ràdio o en participar en projectes audiovisuals poden inscriure’s al formulari d’inscripció, per tal de ser citats i formats, si és necessari, durant les pròximes setmanes.

Vols fer ràdio?

L’Espluga Audiovisual, que és l’entitat que aplega els col·laboradors de l’EFMR, treballa amb la intenció de sumar noves incorporacions per tal de consolidar l’actual projecte i, especialment, reforçar els perfils de tècnics de so i audiovisuals. En qualsevol cas, tothom qui ho vulgui, independentment de la seva edat, pot fer arribar la seva proposta a l’associació.

Durant l’anterior temporada l’emissora va poder presentar més d’una vintena de programes que van emetre, de forma estable, unes 600 hores de ràdio de setembre a juny. Tot plegat, va implicar més d’una seixantena de persones i va suposar al voltant de 16.000 reproduccions a EFMR.cat.

🎙️ -> FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més formació i programes especials

Durant el nou curs, l’entitat preveu intensificar l’esforç formatiu per als col·laboradors, organitzant més jornades de portes obertes i guiant als nous voluntaris. De fet, històricament l’emissora ja ha desenvolupat el paper d’escola i de punt de trobada social de generacions diferents.

Un dels altres emblemes de l’EFMR ha estat la presència al carrer i la participació en les activitats organitzades a la vila. Justament, aquest és un dels aspectes que l’Espluga Audiovisual vol potenciar en els pròxims mesos, ara que la situació sanitària ja ho permet, forjant col·laboracions amb altres entitats del municipi i sent un actor més de la vida social, cultural i festiva de l’Espluga. És per això que es faran més desplegaments dels col·laboradors per oferir programes especials fora dels estudis, seguint l’exemple de les recents retransmissions de la Festa Major i de la Setmana de la Joventut.