Aquest cap de setmana la coral Veu de la Terra, de Vimbodí i Poblet, va celebrar els 40 anys de la seva creació amb un concert conjunt amb la coral de Juneda i l’actuació sorpresa de la soprano Charo Tris.

Els cantaires van celebrar l’acte amb una missa conjunta i reivindicativa per posar en valor el paper de les corals i en concret el de la coral de Vimbodí i Poblet, seguit del concert propi i l’oferit per la coral de Juneda, en honor a la figura de Josep Anselm Clavé, finalment i per sorpresa, la soprano Charo Triz va cantar pels presents. Els actes es van cloure amb un dinar de germanor amb 100 participants.

ÀUDIO: El president de la Coral Veu de la Terra, Josep Maria Garcia, explica els actes de celebració

Dinar de germanor del 40 aniversari de la coral Veu de la Terra (Imatge: Cedida)

La celebració va comptar amb part de la junta de la Federació de Corals Clavé, les autoritats municipals i comarcals. Actualment, continua present una exposició sobre la vida i obra de Josep Anselm Clavé i el recorregut històric de la coral Veu de la Terra que s’exposa a Vimbodí i Poblet.