La plaça de l’Església i la plaça de la Vila de l’Espluga de Francolí s’ha omplert aquest diumenge al migdia amb la sortida dels patrons de la vila sant Abdon i sant Senén acompanyats del seguici popular i tradicional i repic de campanes, a més a més, de gran ballada de la Festa Major.

Per la porta de Migdia de l’Església Vella de Sant Miquel de l’Espluga, portats pels joves espluguins i acompanyats d’una formació de músics locals han sortit Sant Abdon i Sant Senén amb motiu dels 25 anys de l’última sortida i entronització dels Sants Patrons. Seguidament, hi ha hagut la cercavila del seguici popular i tradicional. En arribar a la plaça de la Vila, ballada de lluïment dels elements del seguici espluguí.

L’Associació de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga ha entregat el ram de la geganta Beatriu a l’espluguí Antoni Carreras en reconeixement a la seva entrega amb la cultura i història de la vila.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ