Les xifres de 2019 s’han superat aquest any a la Festa del Trepat en una edició de tornada a la normalitat que ha sobrepassat totes les expectatives. En alguns dels actes programats s’ha arribat a duplicar o triplicar el nombre d’assistents previstos i s’han venut més de 1.000 copes als punts d’informació, sumades a les 300 o 500 que es calcula que part dels assistents diuen de casa.

ÀUDIO: El president de l’Associació de la Festa del Trepat, Jordi Ribas, destaca la quantitat d’assistents

Tot i aquestes xifres encara no s’ha pogut calcular quin ha estat el nombre de tastos totals realitzats pels 19 cellers participants, conjuntament amb un elaborador de cervesa que també treballa amb trepat. A l’espera d’aquestes xifres, des de l’organització ja confirmen que és l’edició més multitudinària de la Festa del Trepat, superant l’any 2019 però amb poca diferència.

Durant els tres dies de durada del festival s’ha notat també un canvi de paradigma en el tipus de públic, atraient més joves d’entre 20 i 25 anys que se sumen així al públic habitual de mitjana edat de la Festa.

Acte d’inauguració de la Festa del Trepat (Imatge: Cedida)

L’acte d’inauguració institucional de Festa ha triplicat el públic usual amb 118 assistents. Altres dels actes amb més seguiments han estat els concerts de la nit de dissabte amb Stromboli Jazz Band i DJ Franbarb. L’únic acte amb menys seguiment del desitjat ha estat el de cloenda, amb la representació teatral “7 de lletres”, amb una trentena d’assistents.

ÀUDIO: Jordi Ribas explica el motiu de la falta d’assistència a l’últim acte