L’Ajuntament de Montblanc farà una consulta popular al setembre per conèixer quin tipus de piscina coberta volen les montblanquines i els montblanquins. 

Fa anys que es parla de construir una piscina coberta, però encara cap Ajuntament ha fet el pas. L’actual equip de govern assegura que la voluntat de la consulta, els detalls de la qual encara no s’han donat, és determinar el nivell de compromís que la ciutadania té amb aquesta instal·lació. A la consulta es preguntarà entre construir una piscina coberta nova o utilitzar l’actual piscina municipal i poder-la cobrir durant uns mesos l’any amb una estructura retràctil.

ÀUDIO: El regidor d’Esports de Montblanc, Francesc Benet, explica com funcionarà la consulta

El govern assegura que la principal línia de treball és instal·lar una coberta per climatitzar la piscina actual. A més, asseguren, que amb la futura caldera de biomassa que s’instal·larà a la zona esportiva, es podrà climatitzar la instal·lació. L’Ajuntament preveu realitzar la consulta després de la festa major, un cop passada la temporada d’estiu.

La piscina de Montblanc obrirà portes per Sant Joan i durant tot el cap de setmana l’entrada serà gratuïta. Obrirà de dilluns a diumenge i fins a l’11 de setembre, d’11 del matí a les 7 de la tarda.

Un estiu ple d’activitats esportives

Tot plegat s’ha anunciat a les portes de l’estiu, que arriba carregat d’activitats esportives. Després de dos anys marcats per la pandèmia, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Montblanc ha tornat a programar totes les activitats que es feien habitualment, que han tingut una molt bona acollida amb més de 420 inscrits. Hi ha activitats per als més petits, joves i adults. També els clubs esportius de Montblanc han programat campus d’estiu de futbol, tennis, bàsquet, patinatge o pàdel, entre d’altres. 

ÀUDIO: El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Montblanc, detalla les activitats programades