El Museu de la Vida Rural tornarà a acollir el Festival Riubombori el proper 2 de juliol, organitzat per l’Associació Cultural Jordi Francolí, amb un cartell que combina tres bandes de música i dues sessions de punxadiscos. Seguint les petjades de les darreres edicions, el Riubombori se centra a portar novetats discogràfiques en llengua catalana a l’Espluga de Francolí en format d’entrada gratuïta.

La jornada l’iniciarà la banda granollerina Bucòlic. Després de participar amb força èxit al programa Cover de TV3, han publicat el seu primer treball discogràfic amb el títol Ara que et conec (RGB Suports, 2021). Tot seguit es podrà gaudir dels valencians Aina Palmer que presenten una proposta transgressora que juga amb la desconstrucció de la música folklòrica a cop d’electrònica experimental.

ÀUDIO: La tresorera de La Cultural Jordi Francolí, Marina Troyano, destaca l’aposta musical d’enguany

Renaldo & Clara encapçalen el cartell del Riubombori 2022 per presentar el seu darrer projecte “L’amor fa calor” valorat com un dels millors 20 àlbums de l’any 2020 per la revista Enderrock i Premi Institut Ramón Llull 2021 a millor àlbum en català. La nit la tancaran els punxadiscos Etzsche i Club8.

Durant la vetllada es podrà tastar una selecció de cerveses artesanals, vins del territori i altres begudes a la barra de l’entitat. També es comptarà amb la presència d’un foodtruck amb productes de Km0.

El Riubombori serà d’entrada gratuïta i lliure i s’inclou la possibilitat de fer una donació per tal d’assegurar la continuïtat del festival accedint a www.riubombori.cat.

ÀUDIO: El president de l’entitat, Jordi Francolí, parla dels avantatges i desavantatges que no hi hagi reserva prèvia