Montblanc estrena una nova visita autoguiada adreçada al públic familiar. L’objectiu és que les famílies puguin recórrer Montblanc al seu aire, però amb material didàctic per descobrir, d’una manera amena i divertida, els racons del centre històric de Montblanc. 

S’ofereixen dues visites, segon l’edat dels infants. La proposta ‘Explora Montblanc al teu aire’ va adreçada a nens i nenes de 5 a 8 anys, mentre que la visita ‘Descobreix la persona impostora de Montblanc’ s’adreça als de 9 a 12 anys. Cada material s’adapta a la seva edat i proposa un recorregut per Montblanc amb proves i enigmes per resoldre.

ÀUDIO: La regidora de turisme de Montblanc, Núria Besora, explica el projecte

Mostra de la visita Audioguiada que ofereix Montblanc (Imatge: Cedida)

A l’Oficina de Turisme de Montblanc havien detectat una demanada de moltes famílies que, amb canalla, no volien fer la visita guiada convencional. D’aquesta manera, esperen consolidar el públic familiar, molt habitual a Montblanc.

ÀUDIO: La tècnica de turisme de Montblanc, Núria Griso, detalla el material