L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga clourà un curs de tornada a la normalitat amb una Mostra de Dansa protagonitzada per tots els alumnes del centre. Després de dos anys sense Festival de fi de curs l’acte torna al Teatre del Casal amb un format renovat amb la intenció de mostrar les coreografies que els alumnes han treballat aquest curs així com les 25 coreografies que s’han presentat a concursos de tot l’Estat aquests mesos.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal, Jèssica Estadella, destaca les dificultats que s’ha trobat aquest any

La directora de l’Escola, Jèssica Estadella, destaca que aquest any la seva situació personal no li permet organitzar el Festival en les mateixes condicions que anys anteriors per aquest motiu s’acomiadarà el curs amb aquesta Mostra d’actuacions que es podrà veure el proper 19 de juny a partir de les 6 de la tarda al Teatre del Casal. Les entrades ja estan disponibles en format online amb un preu de 5 euros per persona.

Tres coreografies a la final del Mundial WorldCup

L’Escola de Dansa tanca així una temporada on setmanalment les 19 alumnes que s’han presentat en concursos de tot l’Estat tornaven a casa amb medalles i premis de reconeixement. Aquest és el primer any que un total de tres coreografies del centre seran presents a la final del Mundial WorldCup. També ha sigut el primer any que totes les alumnes participants, amb 25 coreografies de flamenc, ballet i dansa contemporània, han acabat la temporada amb més d’una medalla cadascuna d’elles.

L’acte de cloenda d’aquest diumenge també servirà per presentar la professional que substituirà de cara a inicis de l’any vinent a la directora del centre, Jèssica Estadella, durant la seva baixa per maternitat.

ÀUDIO: Jèssica Estadella explica el procés de substitució