El Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí tindrà representació als Campionats d’Espanya. La jugadora del Club Maria Ibarz es traslladarà a Salobreña, Granada, el proper mes de juny després d’haver quedat segona femenina de sub-18 en els Campionats de Catalunya i, per tant, seleccionada per jugar a nivell estatal.

D’altra banda, el Club d’Escacs acollirà aquest proper dissabte 28 de maig la 5a ronda del Memorial Calvet que es juga a nivell de la província de Tarragona, un torneig amb més de 80 jugadors i 6 espluguins participants.

El torneig es divideix en dues categories, grup A i B, en el primer jugaran aquelles persones amb una puntuació superior a 1.900 en la qual hi participen 34 persones, entre els quals es troben dos espluguins. En la categoria B, per jugadors amb menys de 1.900 punts, hi haurà més de 60 inscrits, entre els quals 4 espluguins. Un d’ells, Eduard Trullols, compta actualment amb tres punts dels 4 possibles.

ÀUDIO: El president del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, Miquel Trullols, destaca les categories del Memorial Calvet

Aquesta 5a ronda del Memorial Calvet començarà a 2/4 de 5 de la tarda del 28 de amig, al Pavelló del Casal de l’Espluga de Francolí.