La segona edició de la Travessa Solidària #TombaLaConca es va celebrar aquest cap de setmana amb 35 participants i més de 2.000 euros recaptats en benefici de Càritas Conca de Barberà. És el segon any que se celebra aquesta marxa de 110 quilòmetres i 2400 metres de desnivell amb 35 corredors i corredores participants.

ÀUDIO: L’impulsor de la iniciativa Travesses Solidàries, Joan Roig, fa una valoració positiva de la marxa

Tot i la calor desmesurada d’aquest cap de setmana, la ruta es va poder acabar amb èxit amb tots els participants completant els seus trams i dues persones acabant la travessa al complet. El recorregut es va iniciar a Montblanc, va passar per Vallclara, Vimbodí, Senan, Forès, Rocafort de Queralt, Montbrió de la Marca, Cabra del Camp i Prenafeta.

Segona edició de la Travessa Solidària #TombaLaConca (Imatge: Cedida)

A part d’aquesta travessa, s’ha organitzat altres activitats complementàries que serviran per augmentar la recaptació destinada a Càritas. D’aquesta manera es farà una caminada el 28 de maig al bosc de poblet amb un preu de 5 euros per federats i 11 pels no federats i una ruta de BTT el mateix dia que es farà de Montblanc a Forès, de 40 quilòmetres i amb els mateixos preus que la caminada.

També s’han celebrat altres activitats com una americana de pàdel i la venda de merchandising relacionat amb el projecte. Fins al proper 11 de juny encara es poden fer donacions en línia a una pàgina de micromecenatge.