El teatre de l’Estrella de Santa Coloma de Queralt es transformarà, mínim un cop al mes, en una sala de cinema per projectar pel·lícules d’estrena. Aquesta és l’última proposta de l’Ajuntament del municipi que, fent cas a les demandes del sector més jova de la població, han apostat per portar pel·lícules d’estrena al municipi.

Per fer-ho s’ha iniciat una col·laboració amb una empresa especialitzada que s’encarrega del material i d’adquirir els films. La primera de les pel·lícules estava programa per inicis d’abril, però per problemes tècnics es va haver de suspendre la projecció, en la que els espectadors havien de veure l’últim film de la saga Batman. Finalment, l’estrena oficial es farà el proper 8 de maig amb la pel·lícula Alcarràs, guanyadora de l’Ós d’Or a millor pel·lícula de la Berlinale.

Feia 15 anys que no es visualitzaven pel·lícules regularment a Santa Coloma de Queralt per això es vol recuperar amb periodicitat per apropar a la ciutadania les pel·lícules d’estrena i evitar grans desplaçaments. El preu de l’entrada és de 5 euros per persona, de tal manera que es vol incentivar l’ús d’aquest nou servei cultural amb un preu reduït.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de Santa Coloma de Queralt, Josep Maria Farré, explica la decisió presa pel que fa al preu