L’Ajuntament de Vilanova de Prades ha fet una crida als ciutadans per organitzar una recollida massiva de residus a la zona de la carretera TV-7005 on hi ha restes acumulades d’antigues plantacions de marihuana que mantenien la seva activitat clandestina a la zona.

L’any passat, en una batuda policial, es van atrapar aquests grups criminals, però els campaments continuen en peus. A la zona hi ha tot tipus de residus urbans (llaunes, plàstics, restes orgàniques…) però també s’han trobat productes químics utilitzats per la plantació i que poden ser perjudicials per a la flora i fauna de la zona.

ÀUDIO: L’alcalde de Vilanova de Prades, Artur Miró, explica quina és la situació

La zona està plena de materials, mobles i productes químics (Imatge: Cedida)

Per aquest motiu, el proper 8 de maig es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta retirada de residus amb trobada a 2/4 de 10 al quilòmetre 2 de la TV-7005 i una acció de retirada que s’allargarà fins a les 2 de la tarda, a 2/4 de 3 la jornada s’acabarà amb un dinar popular gratuït pels participants.

Durant l’activitat hi participaran diverses Associacions de la zona i del Camp de Tarragona per col·laborar en aquesta retirada. La resta de voluntaris interessats a participar cal que reservin prèviament contactant amb l’Ajuntament de Vilanova de Prades o el WhatsApp 622758812.