A partir del pròxim dilluns dia 11 d’abril, el servei de transport comarcal de viatgers amplia horaris i serveis a diferents municipis i pedanies. L’any anterior ja es van sumar tres noves rutes als serveis d’autobús i ara s’amplien alguns d’aquests horaris per facilitar la connexió entre municipis.

La línia de Santa Coloma de Queralt – Montblanc que es feia els dimarts i divendres, ara passarà a fer-se diàriament, de dilluns a divendres feiners amb el mateix horari que anteriorment, sortint de Santa Coloma a les 8 i 10 minuts i arribant a Montblanc a les 9 del matí passant per Les Piles, Rocafort de Queralt, Sarral, Pira i La Guàrdia dels Prats.

Pel que fa a la línia Vilaverd – Montblanc i que es feia només els divendres, ara passarà a fer-se diàriament de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i segueix com a servei a la demanda. Per tal de contractar-lo caldrà trucar al 669 877 020. 

La línia Lilla, Prenafeta i Rojals també tindran el servei a demanda en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres feiners. Pel que fa al servei de Lilla i Prenafeta, caldrà trucar al 669.877.020 i pel servei de Rojals, caldrà trucar al 677 411 587