El Casal de l’Espluga de Francolí es convertirà a mitjans de juny en la seu de 10è Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en categoria benjamí. L’equip espluguí formarà part de la dotzena d’equips catalans que jugaran el campionat després de guanyar el passat mes de febrer la Lliga Or de la demarcació de Tarragona.

El cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny el municipi acollirà aquesta final on hi participaran 4 equips de Barcelona, 2 de Tarragona, 2 de Lleida i 2 de Girona, classificats anteriorment com a guanyadors de la Lliga Or. També hi participaran dos equips extrets d’unes preliminars entre els tercers classificats de la Lliga.

No és la primera vegada que l’Espluga acull un Campionat d’aquestes característiques, però en els 75 anys d’història del club són contades les vegades que un equip esplugui s’ha classificat pel Campionat de Catalunya.

ÀUDIO: L’entrenador de l’equip benjamí de l’Espluga, Carles Creus, destaca la dificultat d’entrar al Campionat