L’equip benjamí de l’Hoquei Casal l’Espluga s’ha alçat aquest cap de setmana com a campió de la Lliga Benjamí Or a Tarragona. Ho ha fet amb un empat contra el Vila-seca, que ha quedat com a segon classificat de la mateixa Lliga.

Amb aquesta victòria l’equip opta a participar en el Campionat de Catalunya, juntament amb els guanyadors de la Lliga Or de les altres demarcacions. Feia anys que l’Hoquei Casal l’Espluga no duia un dels seus equips al Campionat de Catalunya, el qual encara no té les dates definides, però s’espera que es pugui celebrar entre els mesos de maig i juny.

Enguany només 8 equips participaven en la Lliga d’Or de Tarragona quan habitualment ho fan una quinzena. Això ha fet que les competicions acabessin abans del previst i s’hagi d’allargar la temporada amb un nou format de partits que en aquest cas no puntuaran pel Campionat de Catalunya.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, fa una valoració positiva d’aquesta victòria