Una dotzena de municipis amb aigües termals-mineromedicinals han sumat sinergies per crear l’Associació de Viles Termals de Catalunya, entre aquests municipis es troba Vallfogona de Riucorb.

L’objectiu de crear un espai comú de coneixement que permetrà dur a terme actuacions d’investigació, desenvolupament i innovació per potenciar la protecció mediambiental i sanitària de les aigües mineromedicinals i posar en valor l’oferta turística i les particularitats de cada municipi.

ÀUDIO: L’alcalde de Vallfogona de Riucorb, Francesc Llobet destaca la importància d’aquest nou impuls

Per Vallfogona de Riucorb aquesta és una oportunitat per donar impuls de la vila, aprofitant la reobertura del centre termal del municipi dos anys després del seu tancament. A partir del 29 d’abril l’hotel tornarà a obrir les seves portes i conjuntament amb l’Ajuntament ja s’estan impulsant accions per atreure un ventall de públic més ample que l’actual.

ÀUDIO: Francesc Llobet enumera algunes de les accions a emprendre