El campionat d’Espanya de Cross-Country ha celebrat aquest cap de setmana la seva última prova i ho ha fet al Motopark de l’Espluga de Francolí. Més de tres-centes persones es van reunir a les instal·lacions del Motoclub per viure la quarta i última prova programada per la final estatal.

ÀUDIO: El president del Motoclub de l’Espluga, Quim Morgades, destaca com va anar la jornada

Les pluges de dissabte, amb més de 40 litres durant tota la jornada, van obligar a l’organització de l’esdeveniment a canviar algunes de les parts del recorregut, fortament afectat pel fang. Finalment, l’acte es va poder celebrar al dia següent amb un recorregut de 5 quilòmetres molt tècnic, que va fer marcar un temps de 9 minuts de mitjana per cada volta completada.

Entre els guanyadors de la jornada es troben Sergio Navarro a la categoria sénior, Mireia Badia a la categoria femenina, David Riera en la categoria junior, Antonio Valero en la categoria de màster-revisada i David Cordobes a la de veterans.